Tag: privacy

WhatsApp gjobitet 267 milion dollarë për shkelje privatësie
Nuk është hera e parë qe dëgjojmë se një kompani e rrjeteve sociale gjobitet për shkelje të rregullores në lidhje me të dhënat personale të përdoruesve. WhatsApp në pronësi të Facebook është gjobitur me 225 milionë euro (267 milionë dollarë)…
Twitch tani mund t’ju bëjë ban për ‘shkelje të rënda’ që ndodhin jashtë platformës
Sjellja ekstreme kriminale tani mund t'ju bëjë ban, pavarësisht nëse ndodh në Twitch apo jo. Ngacmimet, abuzimet dhe sjellja e rëndë mund të kushtojë duke u bërë ban nga Twitch edhe nëse asgjë nuk ndodh në streaming, sipas udhëzimeve të…
Si u bë Zoom një software kaq popullor kaq shpejt
Zoom megjithatë ka patur dhe shumë rreziqe privacie dhe sigurie Thuajse të gjithë e njohin Zoom tani: prindër, kolegë, miq, gjyshër dhe komshinj. Kompania e software-it të videokonferencave që u bë publike vitin e kaluar po kalon një moment mjaft…