Tag: princess preach

Seth Rogen do të sjellë një film solo të Donkey Kong
Nuk ishte shumë kohë më parë kur ne pamë listën e aktorëve për filmin Mario. Nintendo dhe Illumination kanë punuar së bashku për të bërë një film në universin Mario. Megjithëse Charles Martinet, zëri i Mario dhe shumë personazheve të…