Tag: Princess Mononoke

Soulframe, loja e inspiruar nga Princess Mononoke
Fatkeqësisht, një lojë zyrtare e Studio Ghibli ende nuk është në dispozicion, por ne mund të marrim diçka të ngjashme më të mirë. Digital Extremes kanë shpallur titullin e tyre të ardhshëm Soulframe, i cili thuhet se është frymëzuar nga…
Studio Ghibli zbulon detaje mbi film e ri anime
Studio Ghibli ka tashmë një vend si një nga studiot më të mëdha anime të të gjitha kohërave, duke ofruar filma që shpesh konsiderohen si më të suksesshmit në histori. Me filma si Spirited Away, Princess Mononoke dhe My Neighbor…
Studio Ghibli zbulon një fakt surprizues rreth heroinave të filmave të tij
Studio Ghibli ka bërë prej kohësh disa nga filmat anime më legjendarë, midis të cilave mund të përmendim Spirited Away, Princess Mononoke dhe Howl's Moving Castle. Në një intervistë me një tjetër bashkëthemelues të Studio Ghibli, Toshio Suzuki, krijuesi hyri…