Tag: prince of persia remake

Prince of Persia: The Sands of Time Remake shtyhet përsëri
Prince of Persia: The Sands of Time Remake u zbulua për herë të parë gjatë 2020 dhe ishte planifikuar për t’u lançuar më 2021. Por Ubisoft vendosi ta shtynte për në 2022, më pas për 2023 dhe tashmë loja është…
Remake i Prince of Persia do të dalë para Prillit të 2022
Ubisoft ka konfirmuar në një konferencë se Prince of Persia Remake do të jetë lançuar para fundit të vitit të tyre fiskal, ose para prillit 2022. Në një përditësim të ri të shpërndarë nga Ubisoft, ata kanë zbuluar se Prince…