Tag: Prime Video

Si të merrni falas skin e Deep Dive Valkyrie në Apex Legends
Valkyrie është një prej legend të fundit që ka ardhur në lojë dhe e cila është tashmë një legend goxha popullor në lojë. Dhe një skin i ri falas për Valkyrie ka dalë të cilin nxitoni ta merrni në Prime…
The Boys sjell trailer e Season 3
Në fund të sezonit 2 të The Boys, Hughie pranoi se ishte i lodhur duke u përpjekur të merrej me, Vought Corporation. "Unë ende dua të luftoj Vought," thotë ai. "Unë thjesht dua ta bëj atë në mënyrën e duhur,…
Një serial televiziv God of War mund të vijë në Prime Video
God of War, saga hit i Sony, së shpejti mund të shfaqet në ekran. Një raport nga Deadline thotë se Amazon është duke negociuar me Sony Pictures Television dhe PlayStation Productions për të realizuar shfaqjen për Prime Video. Seriali është…