Tag: prime shotgun

Fortnite Prime Shotgun, çfarë duhet të dini
Prime Shotgun vjen në Fortnite dhe në këtë artikull do keni mundësi të shihni stats të tij, vendndodhjen dhe gjithçka tjetër Fortnite prezantoi Prime Shotgun e ri në Chapter 3 Season 3. Prime Shotgun do të jetë i disponueshëm si…