Tag: prime gaming

Skini i ri i Catalyst falas në Apex Legends
Personazhja e re e sezonit 15 të Apex Legends, Catalyst është një magjistare goth, por skini i ri Prime e mbështjell atë me një ndjenjë të qetë vjeshte. Respawn entertainment ofron shpërblime falas dhe të rralla për abonentët e Prime…
Merrni 7 lojëra falas nga Amazon Prime
Shtatë lojëra falas janë aktualisht në dispozicion për anëtarët e Amazon Prime. Lidhja falas e Prime Gaming në nëntor 2022 përfshin Fallout: New Vegas Ultimate Edition, WRC 9, Indiana Jones dhe The Last Crusade, Facility 47, Etherborn, Whispering Willows dhe…
Bëni flex edhe kur jeni broke me këtë spray në Valorant
Riot Games ka krijuar një tjetër spray, "Running on Empty", për abonentët e një llogarie Twitch Prime ose Prime Gaming. Ja se si ta bëni claim spray-in më të fundit nga Valorant Prime Gaming. Skinet e bukura të Valorant nuk…
Çfarë do të sjellë falas Prime Gaming gjatë Shtatorit?
Prime Gaming jep pothuajse çdo muaj goxha gjëra falas për abonuesit e tij duke filluar nga lojërat dhe deri tek gjëra in-game falas. Por çfarë do të kemi falas për muajin shtator në Amazon Prime Gaming? Muaji shtator është i…
Si të merrni “Up in Arms” Player Card falas në Valorant
Së fundmi kemi parë goxha gjëra falas që kanë dalë në Valorant duke festuar eventin e VCT. Por këto nuk janë të vetmet gjëra falas që kanë ardhur në Valorant së fundmi. Dhurata më e fundit falas është Player Card…
Amazon Prime zbulon lojërat falas për muajin Gusht
Çdo muaj, Amazon Prime Gaming ofron një numër lojërash falas dhe items in-game çdo muaj për abonuesit e tij në Amazon Prime. Dhe meqë gushti ka ardhur më në fund, Prime Gaming ka zbuluar se çfarë do të sjellë gjatë…
Një prej lojërave më të mira Far Cry është falas në Prime Gaming
Amazon Prime Gaming ka zbuluar lojërat e reja falas që ka për këtë muaj ku ndër të cilat spikat një prej lojërave më të mira të serisë Far Cry. Bashkë me të vijnë pafund lojëra të tjera dhe shpërblime in-game.…
Këto janë lojërat falas në Prime Gaming për Maj 2022
Amazon Prime Gaming sjell pothuajse çdo muaj lojëra dhe shpërblime falas për abonuesit e Amazon Prime ose Amazon Video Prime. Dhe muaji maj 2022 nuk kishte si të ishte ndryshe. Lojërat falas që do të vijnë për abonuesit e Amazon…
Si të merrni falas skin e Deep Dive Valkyrie në Apex Legends
Valkyrie është një prej legend të fundit që ka ardhur në lojë dhe e cila është tashmë një legend goxha popullor në lojë. Dhe një skin i ri falas për Valkyrie ka dalë të cilin nxitoni ta merrni në Prime…
Si të merrni Wayfinder shorty skin në Valorant | GUIDE
Valorant Episode 4 u shfaq me një agjent krejt të ri dhe një bundle futuriste që jo të gjithë mund ta përballojnë. Por abonentët e Prime Gaming janë me fat. Shorty Wayfinder krejt i ri ka një dizajn të barabartë…