Tag: price

Ja se sa do të kushtojnë smartphone-t Samsung Galaxy S20
Çmimet e tyre janë shumë të përafërta me ato të Galaxy S10 Ka patur zëra të shumtë rreth çmimit të serisë Samsung Galaxy S20. Disa spekulojnë se çmimi bazë do të nisë tek $800 për Galaxy S20, ndërkohë që mund…
LEAK: Playstation 5 do të lançohet në nëntor të 2020 dhe kushton $499
Leak-u më i ri zbulon çmimin dhe datën e lançimit të Playstation 5 Playstation 5 do të lançohet në 20 nëntor 2020 për një çmim prej $499 në SHBA, sipas një informacioni të ri nga një burim i cili gjithashtu…
Sa do të kushtojë Playstation 5?
Playstation 5 mund të jetë më i përballueshëm se ç'mendoni Hardware i përmirësuar, përshirë këtu një CPU dhe GPU të re si dhe një SSD të krijuar posaçërisht, do e bëjnë Playstation 5 një konsolë shumë më të fortë se…