Tag: prey

Epic Games jep tre lojëra falas këtë javë
Epic Games store vazhdon të dhurojë lojëra falas çdo javë, më shumë se tre vjet pasi digital store lançoi programin e saj të mrekullueshëm falas javor. Epic ka konfirmuar se programi i lojërave falas do të vazhdojë të paktën deri…
Epic Games zbulon lojërat falas të javës tjetër
Arkane's Prey dhe Jotun: Valhalla Edition do të jetë falas për t'u shkarkuar nga Epic Games Store nga 12-19 maj. Epic Games Store e ofroi më parë Prey falas për 24 orë në dhjetor 2021, ndërsa loja action-explore Jotun u…
Zhvilluesi i Prey Human Head mbyllet dhe blihet nga Bethesda
Studio e re e Bethesda quhet Roundhouse Bethesda ka krijuar një studio të re të quajtur Roundhouse, duke shpëtuar stafin e studios së mbyllur kohët e fundit, Human Head. Studio e re do të mbetet në Madison, Wisconsin në SHBA,…
PREY është krakuar brenda 10 ditëve
Denuvo nuk kishte mundësinë për të shpëtuar Prey-in nga piratet. Denuvo është sistemi më i fundit për mbrojtje që shohim gjithnjë e më shpesh në industrinë e lojërave për PC. Sistemi Denuvo është tashmë një nga armët më të fuqishme që…
Prey Review
Arkane e kanë përsosur zanatin e tyre brenda një kohe tepër të shkurtër. Lojërat Dishonored bënë një punë të mrekullueshme në disa aspekte, si për shembull: t’i ofrojnë një mal me mjete lojtarit dhe ta lënë atë të udhëtojë nëpër…