Hades Early Access Preview
Hades është një hack-and-slash me ambjente dhe dizajn isometrike e krijuar nga Developer-at jashtëzakonisht të talentuar të lojrave Supergiant. Supergiant ka një histori të gjatë suksesi me lojëra si Transistor, Bastion dhe Pyre të cilat patën reagime shumë pozitive nga…
Battlefield V ‘Open Beta’ Preview
Pas suksesit të madh të EA me Battlefield 1, i cili na ofroi një përvojë shumë të mirë dhe mjaft realiste të Luftës së Parë Botërore, seritë u transportuan për disa dekada më vonë në Luftën e Dytë Botërore. Shija…