Tag: preview packs

EA do të sjellë loot boxes në FIFA 22 por përfshin preview packs
Në qershor, nën presionin në rritje nga qeveritë, grupet e mirëqenies së fëmijëve dhe bamirësitë e lojërave të fatit, EA shtoi aftësinë për të parë se çfarë ka brenda kutive plaçkitëse të FIFA 21 para se t'i blini ato. Këto…