Tag: Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie

Këto janë disa anime të reja që duhen parë në Netflix
Është pothuajsefundi i majit, dhe kjo do të thotë që një listë e re e përmbajtjes po vjen në Netflix. Shërbimi i transmetimit ka dhjetëra tituj, dhe disa zgjedhje solide të animes do të bashkohen me katalogun. Siç mund ta…