Ish VP i EA dhe Take-Two është tashmë presidenti i Epic Games
Adam Sussman, dikur në Nike, EA dhe Take-Two i është bashkuar Epic Games si presidenti i ri i kompanisë. Falë Fortnite, Epic Games është momentalisht një nga kompanitë më të mëdha në industrinë e gaming. Krahas lojës battle royale, Epic…
Mike Morhaime do të largohet përfundimisht nga Blizzard në Prill
Morhaime u tërhoq nga detyra e presidentit të Blizzard në Tetor, por qëndroi si këshilltar strategjik. Bashkë-themeluesi dhe ish-presidenti i Blizzard njoftoi në Tetor të 2018 se do të linte detyrën e tij si president, por do të qëndronte si…