Tag: premium skins

Marvel’s Midnight Suns bën leak datën e lançimit dhe më shumë
Një vonesë në fund të vitit 2021 e shtyu Marvel's Midnight Suns, RPG-ja që po zhvillohet nga studioja XCOM Firaxis, në gjysmën e dytë të 2022. Një datë zyrtare lëshimi ende nuk është shpallur. Imazhet e zbuluara janë marrë offline…