Si të bëni Premier League Challenge SBC në FIFA 20
Premier League Challenge SBC është live në FIFA 20 dhe lojtarët mund të marrin një Rare Electrum Players Pack për më lirë se sa kushton zakonisht Siç sugjeron emri, Premier League Challenge SBC përqendrohet në ligën më të mirë të…