Tag: predator: Hunting Grounds

Konfirmohen lojërat falas të Shtatorit për PlayStation
Tre lojërat e ardhshme për PS Plus janë shpallur dhe ato përfshijnë një përzierje lojërash familjare dhe jashtëzakonisht jo-familjare. Versioni PS5 i Overcooked! All You Can Eat, si dhe Hitman 2 dhe Predator: Hunting Grounds për PS4 janë të gjitha…
Predator: Hunting Grounds do të vijë në PC dhe PS4 në 2020
Zbulohet zyrtarisht data e lançimit të Predator: Hunting Grounds Sony Online Entertainment ka zbuluar zyrtarisht se Predator: Hunting Grounds do të vijë në PC dhe PlayStation 4 në 24 prill 2020 gjatë State of Play. Loja do të vijë njëherësh…
Predator: Hunting Grounds do të vijë në PS4 në 2020
Po, bëhet fjalë për Predator filmin. Një nga zbulimet më surprizuese nga State of Play i PlayStation-it ishte Predator: Hunting Grounds. Nëse po pyesni veten bëhet fjalë për Predator nga ai filmi i mirë me  Arnold Schwarzenegger. Predator: Hunting Grounds do…