Tag: Predator CG437K S

Acer njofton 3 monitorë të rinj Predator
Acer ka prezantuar së fundmi tre monitor të rinj gaming nga seria e saj Predator. Monitorët e rinj do të jenë Predator X38 S, Predator X28 dhe Predator CG437K S ku secili do të ofrojë veçori të veçanta dhe të…