Bonuset e FIFA 21 pre-order: FUT Ambassador, Career Mode etj
FIFA 21, është tashmë e disponueshme për tu bërë pre-order, por ka disa bonuse dhe shpërblime, që i kanë shkaktuar lojtarët të kenë disa dyshime. Lexoni më poshtë se çfarë janë ato dhe se çfarë do të nënkuptojnë për Ultimate…
Motorola Razr do të vonohet për shkak të kërkesave të shumta
Nuk do të ketë më pre-orders për 2019 Pre-orders për smartphone-in e ri të palosshëm Motorla Razr priteshin të fillonin në 26 dhjetor. Megjithatë, kjo gjë nuk është më e mundur, pasi kompania ka zbuluar se pre-orders dhe lançimi i…