Nuk do të ketë pre-load për Borderlands 3 në Epic Store
Epic Games vazhdon të rrisë mospëlqimet ndaj tij Nëse jeni mësuar të keni mundësi të bëni pre-load lojëra që porosisni më herët nga Steam, Epic Store ka disa lajme të këqia për t'ju dhënë. Nuk do të ketë mundësi për…
Kingdom Hearts III pre-load është i disponueshëm në PS4
Pritja pothuajse ka mbaruar. Fansat kanë kërkuar për Kingdom Hearts III për vite, dhe tani është vetëm një javë larg nga publikimi i tij në PS4. Disa ende mund të zgjedhin një version fizik të lojës, por do të ketë shumë…