Tag: Postmatch

Ubisoft njofton “Postmatch”, një album lo-fi i krijuar për Siege
Sipas një njoftimi për shtyp nga Ubisoft, "Postmatch", një album lo-fi i krijuar posaçërisht me dhe për Siege do të jetë i disponueshëm në të gjitha shërbimet e transmetimit. Albumi do të jetë free për t'u përdorur për të gjithë…