Tag: post malone gaming

Post Malone do të bëjë stream Apex Legends
Reperi Superstar, këngëtari dhe kompozitori Post Malone po transmeton Apex Legends në Twitch çdo ditë midis 18 dhe 24 korrikut për të ndihmuar në mbledhjen e parave për bamirësi. Ngjarja bamirëse quhet "Gaming For Love" dhe do të përfshijë katër…
Post Malone qënka një fans i madh i Apex Legends
Këngëtari, kompozitori dhe reperi amerikan Post Malone ka zbuluar se i pëlqen të luajë Apex Legends, por ai ende duhet të punojë në aftësitë e tij në lojë. Nuk është sekret që Apex Legends është një nga titujt më të…