Ja se cilat janë videolojërat më të kërkuara në PornHub për 2019
PornHub publikon statistikat e këtij viti për videolojërat Në 2019, PornHub u vitizua 42 miliardë herë, me 39 miliardë kërkime për yje të ndryshëm, persona të famshëm dhe madje dhe videolojëra. Po, videolojërat janë ndër temat më të kërkuara në…
Kërkimi i Warcraft në Pornhub u trefishua pas lançimit të WoW Classic
Fenomeni i WoW Classic nuk ndalon. Kur World of Warcraft Classic u lançua këtë javë, lojtarët e gjetën veten në rradhë të gjata pritjeje. Për të shtyrë kohën gjatë mbajtjes së rradhës, disa njerëz filluan të luanin lojëra të tjera,…
Fortnite është video-loja më e kërkuar në Pornhub për 2018
Fortnite ja kalon edhe Overwatch Pornhub ka publikuar statistikat e saj për 2018 dhe duket se Overwatch nuk është më loja më e kërkuar në treg. Fortnite ka rezultuar si loja më e kërkuar në Pornhub për vitin 2018. Fortnite…