fbpx
Rift Beacons në Paradise Palms dhe Polar Peak janë aktivizuar
Moisty Mire dhe Greasy grove pritet që ti zëvendësojnë. Dy Rift Beacons të Fortnite që ndodhen momentalisht në Paradise Palms dhe Polar Peak janë aktivizuar fiks në kohë për update v10.30 të kësaj jave. Rift Beacons janë pak a shumë…
Një sy gjigand është shfaqur në Polar Peak në Fortnite
Dikush po ju shikon juve duke luajtur Fortnite. Ose mbase është diçka. Një sy gjigand po lëviz brenda ajsbergut në veri të Polar Peak. Kur lojtarët ulen para tij, syri lëviz dhe i ndjek ata. Ai nuk bën asnjë zhurmë…
Polar Peak është krisur në Fortnite, duke nxitur dhe më shumë thashethemet e dragonjve
Epic Games vendosi të vinte me një numër masiv ndryshimesh në gameplay-in e Fortnite duke nisur që nga Sezoni i shtatë mund të themi. Kjo duke hequr pika interesi si Flush Factory dhe Greasy Groove që ti hapte vend biomës…