Tag: pokemon unite review

Pokemon Unite Review
Pokémon UNITE është një lojë strategic team battle e zhvilluar bashkërisht nga The Pokémon Company dhe TiMi Studios e Tencent Games. Pokémon UNITE është planifikuar si një lojë cross-platform për Nintendo Switch dhe pajisjet mobile dhe do të jetë falas.…