Tag: pokemon sword

Pokemon The Movie: Secrets of the Jungle do të transmetohet në Netflix në tetor
Kompania Pokemon International dhe Netflix njoftuan se filmi tjetër i animuar në ekskluzivitetin Pokemon do të shfaqet premierë në Netflix në të gjithë botën me përjashtim të Japonisë, Kinës dhe Koresë më 8 tetor 2021. E zbuluar për herë të…
Nintendo Switch kalon 84 milionë shitje konsolash
Viti 2020 për Nintendo-n ka qenë vit i rekordeve. Kompania arriti fitimin e saj më të mirë operativ prej 6 miliardë dollarësh dhe vitin e dytë më të mirë të të ardhurave, me 16,6 miliardë dollarë. Nintendo Switch tani numëron…
A janë grafikat e Pokemon Sword dhe Shield zhgënjyese?
Pokemon Sword dhe Shield në gameplay-in e fundit janë analizuar shumë. Një pjesë e kritikës nuk është fare e impresionuar me grafikat që na janë treguar deri më tani. Traileri i Pokemon Sword dhe Shield ofroi shumë pak momente gameplay.…