Tag: Pokémon Master Journeys: The Series

Pikachu është arrestuar
Në episodin e fundit të Pokémon Master Journeys: The Series, Pikachu u arrestua nga oficeri Jenny, pasi ai dyshoi për vjedhje. E cuditshme sigurisht. Ai ishte një djalosh i mirë, gjithmonë i gëzuar dhe ishte i buzëqeshur me të gjithë.…