Tag: Pokémon Legends Arceus

Kur do të dalë Legend of Zelda: Breath of the Wild 2?
The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 është një nga lojërat më të pritura në botë. Por jashtë faktit që loja ekziston dhe është në zhvillim e sipër, dihet shumë pak për të, përfshirë edhe kohën kur do…
Pokémon Legends Arceus është loja më e re open-world e serisë Pokémon
Dy lojëra të reja Pokémon janë njoftuar si pjesë e 25 vjetorit të Pokémon dhe njëra është një lojë open-world që adhuruesit e kësaj serie e kanë pritur për një kohë të gjatë. Pokémon Legends Arceus është një lojë krejt…