Tag: pokemon go fest

Eventi Pokemon Go Fest vjen këtë verë në Chicago, Azi dhe Europë
Ky do të jetë Pokemon Go Fest më i madh deri më sot Eventi vjetor i Niantic, Pokemon Go Fest, rikthehet për një tjetër vit, e këtë rradhë nuk do të zhvillohet vetëm në Chicago. Si pjesë e Summer Tour…