Tag: pokemon card

Këto karta Pokémon thyejnë përsëri rekorde çmimesh
Kartat Pokémon thyejnë përsëri rekorde Kohët e fundit kemi parë goxha rekorde të thyera si në lojëra të ndryshme po ashtu edhe në shitjet ose çmimet e tyre ose gjërave që kanë lidhje me to. Së fundmi kemi një rekord…
Logan Paul shpenzon mbi 200,000 dollarë në karta të rralla Pokemon
Logan Paul ka vendosur të boshatis portofolin e tij të biznesit, duke marrë disa këshilla nga Gary Vee dhe më pas duke investuar shumë, me shumën prej 200,000 dollarë, në mbledhjen e kartave Pokemon Në moshën 25 vjeç dhe tashmë…