Twitch do të sjellë një emote të ri PogChamp çdo 24 orë tani
Dy ditë më parë, Twitch hoqi emote-in e njohur PogChamp pas komenteve të diskutueshme nga fytyra pas tij, por tha se do të gjente një mënyrë për "ndjenjën dhe përdorimin e Pog për të jetuar më tej" duke bashkëpunuar me komunitetin…
Twitch ka vendosur të heq PogChamp emote?!
Një ndër emote më të përdorur në Twitch sapo është hequr Twitch është një nga platformat më të përdorura ku mund të bëni stream ose ku mund të ndiqni streamer tuaj të preferuar. Por kohët e fundit Twitch ka bërë…