Tag: PMSC World Cup

Lakonostra MVP në PEC PUBG Mobile 2021, Shanghai
PEC (Peacekeeper Elite Championship) ose siç njihet ndryshe si PUBG MOBILE Mid-Season Championship është një prej eventeve më të mëdha të organizuar për PUBG Mobile. Dhe një ekip shqiptar është i ftuar që të marrë pjesë në këtë organizim. Lakonostra…
Çdo gjë që dimë për PMSC World Cup 2019
Turnamenti do të mbahet në Arabinë Saudite. Me $300,000 në lojë, 32 nga skuadrat më të mira në botë të PUBG do të tentojnë të jenë kampionet e PUBG Mobile Star Challenge (PMSC) World Cup 2019. E mbajtur në Riyadh…