Zbulohet PMCO Spring Split 2020 me $1 milionë prize pool
Regjistrimet për Spring Split kanë filluar. Sezoni i 2020 për PUBG Mobile do të fillojë me PUBG Mobile Club Open (PMCO) Spring Split. Regjistrimet për turnamentin kanë filluar dhe do të jenë të hapura deri në 21 janar. PMCO 2020…