Tag: pmco spring split 2021

PUBG Mobile: Cfarë duhet të dini rreth PMCO Spring Split 2021
Viti 2021 ka nisur dhe kjo gjë ka bërë që edhe Tencent të nis punën me PUBG Mobile Club Open ose siç njihet ndryshe PMCO. Regjistrimet kanë nisur dhe do të mbyllen më 24 janar. Më poshtë do të shpjegojmë…