Tag: Plumbers Don’t Wear Ties

Një nga lojërat më të këqija të viteve ’90 do të vijë në PS5
Plumbers Don't Wear Ties, një FMV nga vitet 1990 që konsiderohet si një nga lojërat më të këqija ndonjëherë, po merr një ribotim për PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 dhe PlayStation 5. Zhvilluar nga United Pixtures dhe botuar nga Kirin…