Ky ndryshim në Fortnite mund të zhdukë Pleasant Park
Fansat e Fortnite që kanë vizituar Pleasant Park mund të kenë vënë re një ndryshim të madh në hartën e lojës, me disa lojtarë që kanë sugjeruar se ky mund të jetë fundi për një nga vendndodhjet më të famshme…
Koncerti i Marshmello ndezi Pleasant Park në Fortnite
Marshmello performoi një shfaqe shumë të veçantë në Fortnite të shtunën, pikërisht në Pleasant Park. Koncerti paraqiti këngë të ndryshme nga Marshmello, drita shumëngjyrëshe dhe disa pezullime të ligjit të gravitetit. Lojtarët që po luanin Battle Royale dje rreth orës…
Marshmello do të mbajë një kocert në Fortnite këtë javë
Pleasant Park është ndalesa e rradhës në turin e tij. Eventi i rradhës në Fortnite duket të jetë duke ardhur, pasi muzikanti Marshmello ka hedhur shenja drejt një paraqitjeje në Pleasant Park. Sipas postimit të tij në Twitter, lojtarët duhet…