fbpx
Drejtori i Playstation Worldwide Studios, largohet nga Sony
Shawn Layden ka punuar me Sony që prej 1987 Shawn Layden, shefi i Playstation Worldwide Studios, po largohet nga kompania, lajmëroi Sony. Layden ka qënë kryetar i SIE Worldwide Studios që prej prillit të 2016 dhe ka punuar për Sony…