fbpx
PlayStation po jep një super lojë falas për PS4
Gjithsesi për ta luajtur ju duhet një PSVR Sony Interactive Entertainment është duke dhënë një super lojë falas për përdoruesit e PS4, më saktë një nga lojërat më të mira në konsolën PlayStation. Fatkeqësisht nëse nuk keni PlayStation VR nuk…
Vini veten në rolin e Iron Man me këtë lojë të re VR për PS VR
Shikoni trailerin e parë dhe disa sekuenca gameplay. Në live story-n e State of Play, Sony njoftoi një lojë të re ekskluzive të Marvel VR me protagonist Iron Man. Camouflaj, i njohur për lojën Republique, do ta zhvillojë këtë lojë…