Tag: playstation studios

PlayStation premton se do të blejë tituj të tjerë
Këtë javë, presidenti dhe CEO i PlayStation Jim Ryan njoftoi rinovimin e shumëpritur të PS Plus. Këtë qershor, shërbimi i ri i abonimit do të nisë me tre nivele, edhe pse nuk do të shfaqë lançimet “Day 1” të ekskluziviteteve…
Lojërat që do të vijnë së shpejti nga PlayStation Studios
Studiot PlayStation të Sony,(SIE Worldwide Studios), janë mjaft të suksesshme kur bëhet fjalë për të argëtuar lojtarët me lançimet e reja. Suksesi i PS4 është kryesisht për shkak të ekskluzive të shkëlqyera të konsolave të zhvilluara nga studiot në pronësi…
PlayStation Studios do të publikojnë lojën e parë të Xbox në 2021
Sipas një raporti të ri nga VGC, PlayStation do të bëjë diçka që nuk është bërë kurrë më parë në 2021, duke publikuar një lojë në një konsolë Xbox. Nuk është sikur nuk kemi parë disa ekskluzive me kohë të…