Tag: playstation studio

PlayStation Studio po planifikon një blerje të madhe
Blerja e re e përfolur e PlayStation është me sa duket diçka e madhe. Midis burimeve të besueshme si Jeff Grubb dhe Greg Miller, ne kemi dëgjuar prej disa javësh që Sony po përgatitet të shpallë një blerje të re.…