Tag: playstation store

Shumë lojëra të PlayStation mund të vijnë së shpejti në Steam
Faqja zyrtare e administratorit në Steam për PlayStation Studios thotë se kompania ka gjithsej 41 artikuj në dispozicion, por numrat nuk përputhen. Sony më në fund lansoi sot faqen e Administratorit në Steam të PlayStation Studios. Kjo faqe tregon një…
FIFA 21 dominon si Europën ashtu edhe SHBA-në në PS Store
Shkurt 2021 ishte një muaj shumë, shumë i suksesshëm për FIFA 21 të EA Sports, duke kryesuar listat e shitjeve të PlayStation Store për PlayStation 5 në Europë dhe Shtetet e Bashkuara. Gjithashtu ishte loja më e shitur PS4 në…
Lojërat e PS3 do të hiqen nga PS Store në desktop dhe mobile
PlayStation Store do të ndryshohet masivisht në mobile dhe desktop. Sony do të sjellë një PlayStation Store të ri për web browsers dhe mobile mes datave 21 dhe 28 tetor. Ndër ndryshimet e tjera update-i do i heqë lojtarëve mundësinë…
Tani keni mundësinë të provoni Dreams falas
Demoja është në dispozicion në PlayStation Store Sipas Menaxherit të Komunikimeve të Media Molecule, Abbie Heppe në PlayStation Blog, demoja i Dreams tani është në dispozicion në PlayStation Store. Mjeti krijues i ekipit me komunitetin e madh, ofron mundësinë që…
Tashmë mund të merrni demon e Final Fantasy VII Remake në PS Store
Square Enix më në fund ka lëshuar demon e përfolur të Final Fantasy VII Remake në PlayStation Store Në dhjetor të vitit të kaluar, një demo për Remake u bë leak përmes PlayStation Store, por nuk u bë publik. Me…
Nioh 2 Last Chance Trial mund të shkarkohet tashmë në PS4
Nëse keni shpresuar të provoni Nioh 2 dhe të gjitha ndryshimet që sjell përpara se të lëshohen në PlayStation 4, tani është shansi juaj. Nioh 2 Last Chance Trial është i disponueshëm për t'u shkarkuar menjëherë nga PlayStation Store, duke…