Tag: playstation stars

Më shumë lojëra falas nga PlayStation mund të vijnë
Sony njoftoi një program të ri pa pagesë vetëm disa javë më parë. PlayStation Stars në thelb do t'i lejojë lojtarët të fitojnë shpërblime për lojëra. Përdoruesit e PlayStation thjesht do të duhet të kryejnë "campaigns dhe activities" për të…
Sony njofton abonimin e ri PlayStation Stars
PlayStation Stars nuk do të jenë NFT, sipas Sony Sony do të nisë një program të ri "loyalty" që synon klientët e PlayStation më vonë këtë vit të quajtur PlayStation Stars, i cili do të shpërblejë lojtarët me pikë që…