Tag: Playstation Plus

Zbulohet një prej lojërave falas të PS Plus për Nëntor 2021
Sony ka konfirmuar se tre lojëra PSVR do të shtohen në formacionin e lojërave PS Plus Nëntor 2021. Ato do të jenë në dispozicion përveç lojërave të tjera. Abonentët e PS Plus zakonisht marrin tre lojëra falas në muaj. Dy…
Përdoruesit e PS Plus kërkojnë ndryshime pas lojrave të fundit që u dhanë
Përdoruesit e PlayStation Plus po bëjnë thirrje për ndryshime të mëdha në shërbimin e pajtimit të Sony pasi grupi i fundit i lojërave falas nuk arriti të bëjë përshtypje. Nuk është sekret që përbërja e PlayStation Plus do të ketë…
Lojërat falas të PlayStation janë në dispozicion për t’u shkarkuar tani
Po ju kujtojmë se lojërat falas të tetorit të PlayStation Plus tani janë në dispozicion për t'u shkarkuar dhe luajtur. Vetëm kini parasysh se disa e konsiderojnë këtë një muaj të pabarabartë. Shtatori ishte një muaj i shkëlqyer për abonuesit.…
Përdoruesit e PlayStation Plus ndihen të fyer nga loja falas e PS4
Lojërat falas të PlayStation Plus për muajin tetor 2021 u konfirmuan zyrtarisht nga Sony dhe abonentët tashmë po bëjnë disa diskutime mjaft të sinqerta në lidhje me formacionin më të fundit të shërbimit. Në rast se e keni humbur, përdoruesit…
Disa antarë të PlayStation Plus po marrin një lojë bonus për PS4
Lojërat falas të PlayStation Plus për Tetorin u shpallën në fillim të kësaj jave, dhe është e drejtë të thuhet se abonentët pa PlayStation 5 janë më pak të emocionuar me atë që u është dhënë. Ata me një konsolë…
Bëhen leak lojërat e PS Plus për Tetor 2021
Sony nuk e ka njoftuar ende informacionin zyrtar të PS Plus për tetor 2021, megjithatë, ashtu si herën e kaluar, i njëjti burim ka zbuluar lojërat për muajin e ardhshëm. Ndërsa muajin e kaluar, lojtarët mund të shijonin një përzierje…
PS Plus ju lejon të blini një muaj për 1 dollar
Shërbimi i abonimit i Sony PlayStation Plus ka qenë një ndihmë e madhe për fansat. Ky shërbim lejon përdoruesit e regjistruar të kenë qasje në disa lojëra falas që u jepen atyre çdo muaj. Me fillimin e PlayStation 5, PS…
Kjo mund të jetë loja e re falas në Tetor për PlayStation Plus
Jemi në mesin e shtatorit, por një mal me thashetheme në lidhje me lojërat e reja falas të tetorit kanë filluar të grumbullohen. Këtë muaj, lojtarët e PlayStation 4 dhe PlayStation 5 me një pajtim PS Plus mund të marrin…
Lojërat falas më të fundit të PlayStation Plus janë të shkëlqyera
Lojërat falas të shtatorit të PlayStation Plus duket se kanë ardhur para njoftimit zyrtar dhe, një numër i mirë i abonentëve po ankohen edhe një herë se nuk po marrin lojërat që donin ose prisnin.  Dealabs ka një rekord mjaft…
Lojtarët e PlayStation tashmë mund të marrin lojëra falas
Përshëndetje të gjithëve! Kjo është vetëm një kujtesa miqësore se abonentët e PlayStation Plus kudo mund të marrin vetveten një grup krejt të ri të lojërave falas tani. Nëse nuk zotëroni një PlayStation ose mendoni se të jeni pajtimtar i…