Sony premton një shërbim më të përmirësuar të PlayStation Now për PS5
Të bërit stream është bërë tashmë një fenomen shumë i përdorur. Gjenerata e tanishme preferon më mirë të bëjë stream diçka se sa ta blejë atë. Kjo mund të jetë e aplikueshme në filma, seriale, por sot edhe në gaming.…
Lojërat e reja të PlayStation Now përfshijnë Batman: Arkham Knight
Kur vjen puna në shërbimet e llojit subscription të gaming shpesh herë vëmendja përqëndrohet te Xbox, pasi realisht ofron lojëra më të mira. Gjithsesi edhe Sony ka aset e tij nën mëngë dhe me listimin e lojërave të reja të…