Sony do të ulë shpejtësinë e download të PSN në Europë
Mirupafshim digital downloads! Sony po planifikon të ulë shpjetësinë e download në PlayStation në Europë për shkak të pandemisë së coronavirus që është përhapur në të gjithë kontinentin dhe kalimit të lojtarëve online për t'u mbrojtur prej saj. Ne besojmë…
Kini kujdes me këto lojëra përpara se të ndryshoni ID në PSN
Mendoni dy herë ndërrimin e ID-së nëse luani ndonjë nga këto lojëra. Prej një javë tashmë është bërë i disponushëm ndryshimi i emrit në Play Station Network. Gjithsesi vetë Sony njoftoi se nuk do të ishte kaq e thjeshtë. Nga…
Më në fund mund të ndërroni emrin në PlayStation Network
Koha për një identitet të ri. Më në fund kanë ardhur kohë të mira. Pas një periudhe të gjatë kohore në beta, tani do të mund zyrtarisht të ndërroni ID e PlayStation Network dhe së shpejti do të jetë e…
Jepini lamtumirën Driveclub në 2020ën
Pas gushtit të 2019s loja racing e PS4 nuk do të jetë më në shitje. Nuk është se është edhe aq e papritur, por Driveclub zyrtarisht do të ketë fundin e saj në 2020ën. Keni ende një vit kohë për…