Tag: playstation hack

Disa hackera pretendojnë se kanë gjetur kodin për zhbllokimin e PlayStation 5
Duket se disa hacker janë shumë afër përpunimit të plotë të PlayStation 5. Hackers po ngadalësojnë gjetjen e exploits për konsolën Sony, në mënyrë që njerëzit të mund të përdorin dhe zhvillojnë softuerin e tyre për të. I ndarë nga…