Tag: playstation gear

Sony po përgatit pajisje të reja për PS5
Edhe pse duket se shumica e njerëzve janë ende duke luftuar për të marrë në dorë një PS5, kjo nuk po e ndalon kthimin e thashethemeve dhe sugjeron që një model i përmirësuar i konsolës është në rrugën e duhur.…