PlayStation All-Stars Battle Royale 2 po zhvillohet nga Sony dhe Capcom
Një thashethem ka filluar të qarkullojë në internet se një reboot ose vazhdim i PlayStation All-Stars Battle Royale po zhvillohet nga Sony dhe Capcom. PlayStation All-Stars Battle Royale 2, njëlloj si paraardhësja e saj, do të jetë një lojë e…