Tag: playstation 8k

The Touryst është loja e parë 8K për PlayStation 5
Pothuajse një vit pas fillimit të tij, ne më në fund kemi marrë lojën e parë me rezolucion 8K në PlayStation 5. Në vitin 2019, Shin'en Multimedia lëshoi The Touryst për Nintendo Switch, një aventurë aksion që përmban enigma dhe…