Resident Evil 8 sjell një story trailer në vitrinën e PS5
Një trailer i ri i historisë për Resident Evil 8 u publikua në vitrinën e madhe të djeshme të PS5, dhe mund të jetë më e tmerrshmja deri më tani Traileri hapet me një paraqitje të shkurtër nga Chris Redfield,…
Sony po zhvillon PlayStation 5 Showcase më 16 Shtator
Pritet t'i hedhim një vështrim lojërave e lançimit të PS5... dhe më shumë ndoshta?! Sony do të zbulojë informacione të reja në lidhje me PlayStation 5 në një stream live të mërkurën, 16 Shtator. Sony PlayStation 5 Showcase premton "updates…