Tag: playstation 5 pro

Sony do të lançojë dy versione: PlayStation 5 dhe PlayStation 5 Pro
Të dyja konsolat pritet të lançohen njëherësh Një model Pro i Playstation 4 u lançua 3 vite pas ardhjes së kësaj gjenerate konsolash, diçka që Sony duket se dëshiron ta ndryshojë me Playstation 5. Gjatë një livestream-i në YouTube para…